Bemutatkozás

 

Cégünk 1993 novemberében alakult családi vállalkozásként. Eredetileg kerítések, lépcsőkorlátok gyártásával illetve a Piac utcai kirakatok, portálok javításával foglalkoztunk. Több alkalommal csatornatartó vasakat illetve lefolyóbilincseket kerestek nálunk, ezért kezdtük el gyártani ezeket a termékeket. Az első időkben még kézzel hajtogattuk a tartókat, majd fokozatosan gépesítettük a gyártás különböző fázisait.

Rövid idő alatt ez lett a cég fő tevékenységi köre.

Eredetileg egy 60 nm-es műhelyben kezdtük meg a gyártást, ezt kb.10 év alatt nőttük ki, akkor vettük meg a cég jelenlegi székhelyét. 2003-ban kezdtük el építeni a csarnokot is, ezt egy év alatt sikerült befejezni. 300 nm-rel indultunk aztán ezt is kinőttük kb. 2 évvel ezelőtt, így megtoldottuk egy 100 nm-es raktárrésszel.

A csatornatartó vasakat illetve a lefolyóbilincseket folyamatosan gyártjuk, nagykereskedők illetve kereskedők részére. Készítünk szériatermékeket, de az egyedi igényeket is meg tudjuk valósítani.

Mivel jó minőségű terméket gyártunk jó áron, ezért sokan megkeresnek minket.

Plusz szolgáltatás a lemezhajtogatás és darabolás, amit a fennmaradó felesleges kapacitásban meg tudunk csinálni.

A cég a bádogosipari termékeken kívül bográcstartókat, nyársakat, grillrácsot, aknafedlapot, illetve alumínium sütőformákat is gyárt.

Természetesen várjuk mindazok érdeklődését, akik ebben a szegmensben dolgoznak, tehát a bádogosipari kiegészítőket ismerik és használják.

Keressenek minket, ha gondjuk akad  az ereszcsatornával, le szeretnék zárni a vízóra aknát vagy a kerti sütés-főzés kellékei közül hiányzik valami.

Cégünk a gyártó tevékenység mellett 2013-ban megkezdte kiskereskedelmi tevékenységének bővítését is. Ennek keretében a saját gyártású termékek mellett a házban és a ház körül használatos hasznos holmikat is elkezdtük forgalmazni (kerti és konyhai felszereléseket, fürdőszobai kiegészítőket, bonyhádi zománcozott edényeket, barkács felszereléseket).

A megváltozott vásárlói igények miatt cégünk úgy döntött, hogy elindítja webáruházát, mely könnyen kezelhető felülettel segíti vásárlóinkat a gyors és biztonságos vásárlásban.

A kínálatunkban szereplő termékek kereskedők számára is megvásárolhatók áregyeztetéssel. Ha érdekli kínálatunk keressen bennünket elérhetőségeinken.

Saját gyártású termékeink:

Csatornavas

Tűzteres bográcstartó

Lefolyóbilincs

Háromlábú bográcstartó

Aknafedlap

Sütőlap

Alumínium sütőformák

Szalonnasütő nyárs

Teflonkenyér formák

Lemezdarabolás

Sütőlemezek

Lemezhajtogatás

Egérfogó csapda

Patkányfogó csapda

Nyestcsapda

Menyétcsapda

Rókacsapda

Kóbor kutya csapda